Akademia prawa jazdy - Matuszak, Rafał; Giżycki, Krzysztof (Warszawa : WINFOR, 2007)
Symulator nauki jazdy, testy (kat. A i B), manewry na placu (kat. A i B), egzamin praktyczny (kat. A i B), kodeks drogowy, rozporządzenia wykonawcze.
Tyt. z etykiety płyty.
Dod. do dziennika "Rzeczpospolita" (267/2007).
Minimalne wymagania systemowe: Windows XP/Vista ; Pentium III ; 128 MB RAM ; karta grafiki SVGA ; karta muzyczna 16 bit.
Keywords: Prawo jazdy -- Polska -- egzaminy, pytania; Ruch drogowy -- prawo -- Polska; Prowadzenie samochodu -- Polska -- egzaminy, pytania; Prawo jazdy (motocykle) -- egzaminy, pytania