[Pejzaż górski z potokiem] - Florjański, Władysław (1880-1952). ([Lwów], 1948)
Przedstawia pejzaż górski z potokiem spływającym kaskadowo.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją, po prawej, ołówkiem podpis i data: Florjański 1948.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Góry -- w sztuce