Drei Grazien : Likquer und Spritfabrik J. S. Keiler Danzig / O. Fischer. - Fischer, Otto (1880-1947) ([wydawca nieznany], 1896)
Plakat reklamujący gdański likier Drei Grazien. Na druku: trzy kolorowe kobiety.