Drei Grazien : Likquer und Spritfabrik J. S. Keiler Danzig - Fischer, Otto (1880-1947). (Dresden : [wydawca nieznany], 1896)
Plakat reklamujący gdański likier Drei Grazien. Na druku: trzy kolorowe kobiety.
Data wydania za: https://www.lot-tissimo.com/de-de/auction-catalogues/guenther/catalogue-id-dresdn10009/lot-bffadd79-e388-47e2-9b66-aa0a010b123a.
Keywords: Alkohol -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1870-1914 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1870-1914.