[Sierpień 80' : pod Salą BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia tłum stocznowców zgromadzony pod Salą BHP podczas strajku w Stoczni Gdańskiej, 1980 rok.