Ex Libris Josef Lenze / Ottohans Beier. - Beier, Ottohans (1892-1979) (1973)
W atrium stoi nagi mężczyzna zrywający zasłonę z posągu kobiety. U dołu napis: Ex Libris Josef Lenze. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.