Gniew : na obrzeżach miasta widoczna nowa zabudowa / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia kamienice po za najstarszą częścia Gniewu, 1978 rok.