Mecz bokserski o drużynowe mistrzostwo Polski : pomiędzy Milicyjnym Klubem Sportowym "Gdynia" a I.K.S "Wroclaw". ([s.n.], 1947)
Afisz z inf. o meczu, który odbył się w Wielkiej Hali Sportowej w Sopocie 12.01.1947 r.