Exlibris H. Fogedgaard / L. May. - May, Lorentz (1922- ). (1972)
Przedstawia krajobraz nizinny, drzewo, trakcja elektryczna, droga. Napis w lewym górnym rogu: Exlibris, u dołu: H. Fogedgaard. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.