[Lwowska uliczka] - Florjański, Władysław (1880-1952). ([Lwów], 1929)
Przedstawia fragment niezidentyfikowanej lwowskiej uliczki.
Tytuł na podstawie zawartości przedstawienia.
Autor na podstawie zamieszczonych informacji na grafice oraz analogii kompozycji.
Miejsce powstania na podstawie działalności autora.
Pod kompozycją ołówkiem: prof. Florjański, Zaułki Lwowa, 1929.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Lwów (Ukraina ; region) -- zabytki