[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Starosty Powiatowego Lęborskiego z dnia 15 lutego 1949 r. w sprawie ograniczeń w sprzedaży i wyszynku napojów alkoholowych ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią rozporządzenia.