Jeanne Marchandise Ex Libris FS. - Saez, Julio Fernandez (1924- ). (1960)
Przedstawia śpiącą nagą dziewczynę z mandoliną, siedzącą pod drzewem, w głębi górzyste wybrzeże morskie, statek wpływający do portu, zamek na wzgórzu. U góry napis: Jeanne Marchandise Ex Libris. Sygn. aut. i nr 161 w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.