Jeanne Marchandise Ex Libris - Saez, Julio Fernandez (1924- ).; Marchandise, Jeanne ([S.l., 1960)
Przedstawia śpiącą nagą dziewczynę z mandoliną, siedzącą pod drzewem, w głębi górzyste wybrzeże morskie, statek wpływający do portu, zamek na wzgórzu. U góry napis: Jeanne Marchandise Ex Libris. Sygn. aut. i nr 161 w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Data wyd. wg bibliogr.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum og exlibrissamling, dostęp 18.06.2015