27 Doroczna Wystawa Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1985)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie MPiK w czerwcu 1985 r. Na druku fasady kamienic na Długim Targu. Nazwisko autora na fasadzie jednej z kamienic.