27 Doroczna Wystawa Gdańskiego Towarzystwa Fotograficznego - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1985)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie MPiK w czerwcu 1985 r. Na druku fasady kamienic na Długim Targu. Nazwisko autora na fasadzie jednej z kamienic.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- plakaty; Plakaty -- 1970-2000.