[Afisz. Incipit] Parafialny Komitet Obchodu "Tygodnia Miłosierdzia" w Lębokru urządza ... wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 11.10.1947 r. w auli lęborskiego gimnazjum.