[Afisz. Incipit] Parafialny Komitet Obchodu "Tygodnia Miłosierdzia" w Lębokru urządza ... wielką zabawę taneczną ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie 11.10.1947 r. w auli lęborskiego gimnazjum.
Błąd w słowie Lębork, jest "w Lębokru".
Keywords: Caritas Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.