[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Powiatowej Komisji Wyborczej w Starogardzie Gdańskim z dnia 12 marca 1961 r. ... w okręgu wyborczym Nr III ... / Józef Milewski. - Milewski, Józef (1914-1998) ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz z listą kandydatów na radnych do Powiatowej Rady Narodowej w Starogardzie Gdańskim.