Turystyka ogólnopolska baza teleadresowa miejsc turystycznych. - National Geographic Society (Warszawa : National Geographic Polska, 2009)
Wyszukiwarka firm z branż turystycznych, plany miast, trasy wycieczek, przydatne linki i adresy.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Minimalne wymagania systemowe : IBM PC Pentium, 64 MB pamięci RAM, 30 MB wolnego miejsca na dysku, wideo 32 tys. kolorów, napęd CD-ROM 8x, system operacyjny Windows 9x, 2000, NT, XP.
Keywords: Turystyka -- Polska -- wydawnictwa informacyjne; Turystyka -- Polska -- spisy; Wydawnictwa elektroniczne