Sopot Skwer przed wejściem na molo / fot. A. Stelmach. - Stelmach, Adam (1912-2004) (Biuro Wydawniczo - Propagandowe RSW Prasa Książka Ruch, 1960)
Przedstawia Skwer Kuracyjny przed wejściem na molo w Sopocie, ok. 1970 r.