Biblioteka Wydawnictwa Artystyczno - Graficznego w Warszawie / [Zofia Fijałkowska]. - Fijałkowska, Zofia (1909-1989) ([wydawca nieznany], 1958)
W centrum kompozycji trzy kobiety w zwiewnych sukniach, wszystkie z księgami w ręku, jedna z długim zwojem. Napis w ramie okalającej rysunek.