Ex libris Helmut Arndt / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1983)
Leżąca kobieta, nad nią zawieszona na sznurku duża muszla, u dołu napis: ex libris Helmut Arndt. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.