Ex libris Helmut Arndt - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Arndt, Helmut ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1983)
Leżąca kobieta, nad nią zawieszona na sznurku duża muszla, u dołu napis: ex libris Helmut Arndt. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data według inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.