[Afisz. Incipit] Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej w Elblągu ... odbędą się następujące uroczystości ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o uroczystościach z okazji 30-tej roczcnicy powstania Armi Radzieckiej, 22-23.02.1948 r.