Ex Libris Dr. J. F. J. M. Bloemen / MS. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1975)
Głowa młodzieńcxa trzymającego w jednej ręce gęsie pióro, w drugiej zwój na tle głowy orła. Napis: Ex Libris Dr. J. F. J. M. Bloemen. Sygnatura artysty - monogram MS w obrębie kompozycji.