Artyści z Erewania w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia 10-osobową gruę artystów z Erywania na ulicy Długiej w Gdańsku, 12 maja 1977 r.