Ex Libris Władysława Bujaka K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1966)
Przedstawia niemowlę w powijakach. U góry napis: Ex Libris, z obu stron łukiem: Władysława Bujaka. U dołu wąż Eskulapa pijący z kielicha. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.