[Afisz. Incipit] Zarządzenie. W związku z nadchodzącym okresem zimowym przypomina się ... - Cichocki, Dionizy (Tczew : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz nakazujacy m.in. usuwanie śniegu.
Keywords: Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.