[Afisz teatralny. Incipit] Viertes Abonnement. No. 10. Theater in Danzig. Heute Mittwoch, den 18. Februar 1824. Das Turnier zu Kronstein, oder: Die drei Wahrzeichen. Ein großes romantisches Ritter-Lustspiel in 5 Aufzügen von F. v. Holbein. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1824)
Afisz przedstawienia "Das Turnier zu Kronstein, oder: Die drei Wahrzeichen. Ein großes romantisches Ritter-Lustspiel in 5 Aufzügen" Franza Ignaza Holbeina.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Holbein, Franz Ignaz -- (1779-1855).; Stadttheater (Gdańsk) -- historia; Teatry -- Polska; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w