Ex Libris Dr. Lumír Jisl / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) (1945)
Postać Sziwy tańczącego, u dołu w półkolu napis: Ex Libris Dr. Lumír Jisl. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.