Ex Libris Dr. Lumír Jisl - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Jisl, Lumír (1921-1969). ([S. l., 1945)
Postać Sziwy tańczącego, u dołu w półkolu napis: Ex Libris Dr. Lumír Jisl. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.
Na odwrocie pieczątka z nazwiskiem aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w