Fotoplastikon - Dehnel, Jacek (1980- ). (Warszawa : Wydawnictwo W.A.B., 2009)
Zbiór stu miniatur prozatorskich towarzyszących starym fotografiom.
Ilustracje kolor. również na wyklejkach.
Keywords: Eseje polskie