Jak tworzył Mickiewicz? / Towarzystwo Literackie im. Adama Mickiewicza Oddział Gdański. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o odczycie w Gdańsku 9.10.1955 r. w sali Domu Drukarza (ul. Garncarska 18/20).