Ex Libris Biblioteka Im. C. Norwida W Zielonej Górze [Janusz Skiba]. - Skiba, Janusz (1932- ). (1976)
Przedstawia na tle muru dwa foliały, a w głębi prasę drukarską, z lewej strony napis: Ex Libris, u dołu pod wyobrażeniem napis: Biblioteka Im. C. Norwida W Zielonej Górze.