Sternik - Chrostowska, Halina (1929-1990). ([Warszawa], 1963)
Przedstawia sylwetkę marynarza-sternika za kołem sterowym.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.