[Afisz. Incipit] Odział Ligi Morskiej ... urządza w dniu 2 lipca 1949 r. w salach Grand Hotelu ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.