Dlaczego edukacja? : pomoc edukacyjna częścią pomocy rozwojowej / Monika Miłowska. - Milowska, Monika
Historia pomocy edukacyjnej: od projektów sporadycznych do długoterminowych, od pomocy do współpracy, podziały projektów edukacyjnych.