Karta do głosowania ludowego - Kiss-Orski, Ryszard (1920-1965). ([S.l. : s.n., 1946)
Propagandowy plakat z okresy referendum zachęcający do głosowania 3 x TAK.
Data na podst. treści.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne