A. D. 1955 Ottmar Premstaller O. F. - Feil, Otto (1894-1985) (1955)
Przedstawia warowny zamek. W lewym górnym rogu napis: A. D. 1955, u dołu tarcza herbowa i napis: Ottmar Premstaller. Sygn. aut. w obrębie kompoz.