[Afisz. Incipit:] Komitet Obywatelski zaprasza [...] na uroczystości drugiej rocznicy istnienia Milicji Obywatelskiej ... / Leonard Wierzbicki. - Wierzbicki, Leonard (1888-1974) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz z programem uroczystości, które miały miejsce 5-6 października 1946 r. Przemówienia i odczytanie listy poległych milicjantów przed pomnikiem Poległych przy Operze Leśniej. Akademia w sali kinoteatru "Polonia".