[Afisz. Incipit] Zarządzenie na podstawie art. 9 i 12 dekretu z dnia 8.III.1946 r. o majątkach opuszczonych i poniemieckich ... / Głazik. - Głazik, J. (Starosta Powaiatowy Kościerski, 1947)
Afisz informujący o nakazie zgłaszania inwentarza żywego i martwego 31.05.1947 r.