[Plan filmowy w gdańskiej Katowni] / Adam Bogacz. - Bogacz, Adam (fotografia) (1967)
Przedstawia plan filmu "Stawka większa niż życie". Odcinek "Cafe Rose", kręcony w Katowni w Gdańsku, 07.11. 1967 r.