[Plan filmowy w gdańskiej Katowni] - Bogacz, Adam (fotografia) (Gdańsk, 1967)
Przedstawia plan filmu "Stawka większa niż życie". Odcinek "Cafe Rose", kręcony w Katowni w Gdańsku, 07.11. 1967 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Wieża Więzienna (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk