Ex-Libris Tadeusza Lesznera K. W. - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960) (1942)
Satyr grający na fletni, obok niego dwie nagie kobiety. Napis na wijącej się wstędze u góry: Ex-Libris, u dołu: Tadeusza Lesznera. Sygn. aut. K. W. i data 1942 w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.