Ex-Libris Tadeusza Lesznera - Wiszniewski, Kazimierz (1894-1960).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). ([S. l.], 1942)
Satyr grający na fletni, obok niego dwie nagie kobiety. Napis na wijącej się wstędze u góry: Ex-Libris, u dołu: Tadeusza Lesznera. Sygn. aut. K. W. i data 1942 w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut.