[Afisz. Incipit] Tow. Przyjaźni Polsko-Francuskiej ... dnia 13 lipca o godz. 16 odbędzie się ... uroczysty koncert muzyki francuskiej ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w sali Teatru Miejskiego.