Długi Targ - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Długi Targ w Gdańsku, widok spod Zielonej Bramy w kierunku Ratusza Głównego Miasta, 1978 rok.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Długi Targ (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk