Obwieszczenie o przeprowadzeniu drugiej rejestracji mężczyzn rocznika 1931 - Damrath, Bronisław (Kartuzy : [s.n.], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia 6.11.1950 r.
Keywords: Pobór i rekrutacja -- Polska -- Kartuzy -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kartuzy (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne