Związek Walki Mlodych urządza w niedzielę dnia 30 września [...] - Związek Walki Młodych (Gdynia : [s.n.], 1945)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce w lokalu Continental.
Keywords: Związek Walki Młodych -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne