Anno 1655 den 2. april / S. Donnet. - Donnet, Samuel (1687)
Przedstawia symultaniczną akcje: od góry nadlatujące orły z przeciwległych stron, ich walka w powietrzu, w trzeciej fazie szczepione szponami na ziemi.